Mammuttilukioista

19.02.2012 - 12:25 / Iineankka.


 

EDIT 19.2.2012 14:19// Päivitäthän selaimesi niin blogin uudistunut ulkoasu pääsee oikeuksiinsa! :)

Rant rant rant

Tämän jutun tein silloin kun meillä oli Ahmed Wardan poliittinen sarjakuva -kurssi. Jokaisen piti valita jokin mikskä näitänytsanotaan, jokin tällainen kampanja ja tehdä sille jonkinlainen mainos tms. Aluksi meinasin valita jotain WWF:ltä, mutta sitten muistin että JKLssä kaavaillaan sellaista hauskaa lukiouudistusta, jossa lukiolaiset ahdettaisiin samoihin tiloihin amislaisten kanssa – sellainen hauska mammuttilukio missä olisi tuhansittain oppilaita. Eikö kuulostakin hauskalta?

Wardan kehotuksesta otin siis vanhaan lukiooni yhteyttä, sillä paitsi että tekisin tällaisen kurssityön niin olisihan se ihan mahtavaa jos siitä olisi jotain hyötyäkin asianomaisille. Tein siis tällaisen lehtisen missä on entisiä opettajiani/opojani/vanhoja Lyseolaisia sisäpuolella ja muutama päästävedetty lukiolainen etupuolella.

Mua niin harmittaa etten hankkinut tuota paitaa aikoinani. Kaikilla vain ei ole Jormaa.

Nämä kaksi strippiä piirsin vapaalla kädellä. Kun Warda näki tämän, hän kysyi onko jokin tietty syy miksi hahmot ovat alasti.

Oh, Tumblr. What have you done to me.

Mutta juu.

En tiedä oliko näistä mun jutuistä mihinkään, mutta toivottavasti oli. Ainakin tuli vietettyä yksi viikko nostalgian kourissa. :)

Kategoria: Orivesi, Taiteilu, Tietokoneet, Ystävät.



Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Iineankka eli Iris

27-vuotias tyttö, joka tykkää piirtää ja ajatella nallekarhuja. Kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä joka opiskelee graafista suunnittelua. Tunnettu aikanaan myös Shirinä.

Arkistot

Orivesibros

Stalkkerin muistilista