Rule 64

19.01.2012 - 20:42 / Iineankka.


”If it exists, Tony Stark was able to build it in a cave, with a box of scraps.”

 

Yritin äsken pakata laukkua kun menen viikonlopuksi kotia, mutta pyörin paikoillani kuin morso kun en yhtään saanut päähäni mitä sinne laukkuun pitäisi pistää. :’D

Kategoria: Elämää, Internet, Tietokoneet.



3 vastausta - “Rule 64”

  1. grimbird Kirjoittaa:

    Yääh! <:(

  2. KaruDon Kirjoittaa:

    Mietin monesti aivan samaa. T_T Varsinkin kun pari päivää sitten joku alkoi nillittämään ja väitttelemään YouTubessa siitä, kun käytin sanaa ”eksistentialistista” eräässä kommentissa. Se oli ilmeisesti typerää ja olen näemmä myös ”herra kapulakieli”. Netti tekee ihmisistä ilkeitä idiootteja. Ja lisäksi näin sivusilmällä joskus tuon kyseisen videon, josta sinulla on tässä kuva. Vaikea sanoin selittää, miten vihaiseksi ja surulliseksi tulin ja tulen aina kun kyse on kiusaamisesta. Monet kaverini ovat joutuneet kiusaamisen kohteeksi enkä vain voi ymmärtää sellaista. Miksi niin monet ihmiset ovat niin sairaita ja pahantahtoisia? )8 Ja miksi tulin avautumaan? 8”’D

  3. Shiri Kirjoittaa:

    Ainakin osittain kiusaaminen tulee kasvatuksesta, aka kuulin viime kesänä kuinka aikanaan luokallani olleen kiusaajatytön pikkuveljet viitasivat joihinkin toisiin lapsiin ’ne joita mä aina kiusaan’. Mahtaa siinä olla tyttö veljistään ylpeä.
    Netin anonyymiys on myös hyvä asia, ihmiset uskaltaa ottaa kantaa asioihin ja kun se on helppoa taistelevat arvojensa puolesta, mutta ikävä kyllä välillä tuntuu että trollaaminen on helpompaa.
    Mutta en mä vaan sitä koskaan tuu ymmärtämään. :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Iineankka eli Iris

27-vuotias tyttö, joka tykkää piirtää ja ajatella nallekarhuja. Kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä joka opiskelee graafista suunnittelua. Tunnettu aikanaan myös Shirinä.

Arkistot

Orivesibros

Stalkkerin muistilista