Fanficeistä

17.11.2011 - 8:00 / Iineankka.


Kategoria: Taiteilu.



2 vastausta - “Fanficeistä”

  1. grimbird Kirjoittaa:

    Ei Naruto ole niin nolo kuin kuvittelet. Sarja voisi olla hyvä, mikäli se ei ilmestyisi viikottain ja mikäli se ei olisi taistelusarjis. Jos Narutoa julkaistaisiin kuukausittain, tai suoraan albumeina olisi Kishimotolla enemmän aikaa miettiä miltä tarina näyttää kokonaisuutena.

    Lisäksi Kishimoton pitäisi kertoa meille Sakuran perheestä, kun kerran olemme jo saaneet kuulla melkein jokaisen sivuhahmon alkutarinan. Graah! Lisäksi Kishimoto on liian rakastunut hahmoihinsa, eikä kukaan ole kuollut käynnissä olevasta sodasta huolimatta.

    Oho. Onnistuin vain haukkumaan ja selittämään.
    Naruto on kuitenkin ihan hyvin piirretty… Öh jah… Kyllä edelleen seuraan sitä. Jos sarja päättyisi hyvin, niin se pelastaisi paljon.

    Piirrä fanficille kunnon lopetus ja pistä sitten tänne! :D

  2. Shiri Kirjoittaa:

    Musta vaan tuntuu että Kishimoton olisi pitänyt lopettaa jo ainakin vuosi sitten Naruton piirtäminen ja lopettaa se kunnolla, se vaan jatkuu ja jatkuu ja jatkuu eikä siinä taho millään pysyä perässä ja aina vaan löytyy uusia ultimateiskuja tms tms tms. Ugh. Sen takia mä oikeastaan aloitinkin sitä ficciä piirtämään, tehdäkseni siihen veihtoehtoisen lopun.

    Mä oon vähän yllättynyt että kukaan kommentoi tähän näin. :D En oikeasti tunne IRL ketään joka enää tykkäisi Narutosta… Mutta kaipa sillä on vielä jonkin verran faneja.
    Ja seki mua harmittaa kun Kishimoton tyyli on muuttunu niin paljon. Viimeksi kuin katsoin se oli hillittömän siistiä ja kliinistä jälkeä – tykkäsin paljon enemmän ekoista pokkareista kun viivassa oli vielä luonnetta. Melkein kaikissa pitkissä sarjoissa tuntuu kuitenkin käyvän niin että piirtäjä löytää sen aidan matalimman kohdan ja menee siitä, ja jäljestä tulee kauhean tasaista.
    (Itse luin Narutoa englanniksi ennen kuin se alkoi ilmestymään Suomessa, sekin että kaikki tuntee sen sarjan nyt harmittaa.)

    Voisin miettiä jos kokeilisin tehdä sitä ficciä vaikka muutaman sivun kuukaudessa eteenpäin, mutta en mä usko että mä sitä tähän blogiin laitan, vaan DA:han missä sen eka lukukin on. :)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Iineankka eli Iris

27-vuotias tyttö, joka tykkää piirtää ja ajatella nallekarhuja. Kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä joka opiskelee graafista suunnittelua. Tunnettu aikanaan myös Shirinä.

Arkistot

Orivesibros

Stalkkerin muistilista