Tää juttu toimii

12.05.2014 - 11:34 / Iineankka.


 

Kategoria: Elämää, Internet, Tietokoneet.
Tagit: ,2 vastausta - “Tää juttu toimii”

  1. Minorea Kirjoittaa:

    Syy, miksen nykyään mieluusti kommentoi sarjusblogeja: kommentit vaan katoavat. Tämäkin on itse asiassa kolmas jota yritän nyt kirjoittaa sinulle :D Aiempiin kirjoittelin, etten ole ennen tätä blogia lukenut, mutta tylsän työpaivän kunniaksi aloin etsimään uusia blogeja ja onneksi löysin tämän. Ihana piirrostyyli ja hauska kerronta tekee sen, että jaksaa selata sivuja taaksepäin uudelleen ja uudelleen.

    Toivottavasti tämä viesti nyt löytää perille!

  2. Iineankka Kirjoittaa:

    Moi, olen ollut loppuvuotena aika antiaktiivinen, sori että meni näin kauan huomata uusi viesti! Mulla ainakin on asetuksissa niin ettei uudet viestit tule uusilta käyttäjiltä näkyviin ennen kuin mä hyväksyn ne, tämä siksi ettei kommenteissa saisi leviteltyä mitään härölinkkejä tms. (Toisaalta niitä sun viestejä ei ollut jonossakaan, kenties verkko-ongelma?) :) Pahoitteluni sisällön puutteesta, toivottavasti saan siihen muutoksen lähiaikoina!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Iineankka eli Iris

27-vuotias tyttö, joka tykkää piirtää ja ajatella nallekarhuja. Kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä joka opiskelee graafista suunnittelua. Tunnettu aikanaan myös Shirinä.

Arkistot

Orivesibros

Stalkkerin muistilista